Домашно кино: продължението на "Викингите"; четвърти сезон на "Убивайки Ийв"

Vikings: Valhalla

За феновете на хитовата поредица Vikings, разказваща за легендарните скандинавски воини и техните набези, след 6 сезона на екран следва... нейно продължение. Действието във Vikings: Valhalla се развива 100 години по-късно - напрежението между английските кралски особи и викингите достига точка на пречупване, която е готова да избухне в епично насилие.

Премиера, Netflix, 25 февруари

The Dropout

Минисериалът пресъздава печалната история на най-младата в света милиардерка. Основателката на Theranos - Елизабет Холмс, която обеща революционна технология за изследване на кръвта, беше призната за виновна по четири от общо 11 обвинения по време на съдебния процес срещу нея за измами. Как амбицията и славата се преплитат със злоупотребата и за кратко може да изгубиш всичко - гледайте в базирания на едноименния подкаст на ABC News сериал.

Премиера, Hulu, 3 март

Убивайки Ийв IV

Четвърти на сериала по новелите на Люк Дженингс. Продължаваме да проследяваме сложните и напрегнати взаимоотношения между наемната убийца психопат Виланел (Джоди Комер) и агентката на МИ-5 Ийв (Сандра Оу), на която е възложено да я залови, но вече за последно.

Премиера, HBO GO, 27 февруари

Светци на мафията

Това е предисторията на драматичния сериал на НВО "Семейство Сопрано". В него виждаме младия Антъни Сопрано, който расте по време на един от най-бурните периоди в историята на Нюарк - съперници на всевластната мафиотска фамилия Димео се надигат и оспорват властта.

Премиера, HBO, 20 февруари, 22:00 ч. и в HBO GO

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал

Един събор, гол на 70%

Един събор, гол на 70%