Домашно кино: Windfall, Знамето ни значи смърт, Студената война: тех. надпревара

"Знамето ни значи смърт"

Завладяващ комедиен мини сериал, създадеn въз основа на истинските приключения на разглезения аристократ Стийд Бонет. Той решава да стане да стане истински пират и да изостави живота си пълен с удобства и привилегии. Действието се развива през 18 в. Участва Тайка Уайтити, който познаваме освен като актьор и като талантлив режисьор от Нова Зеландия, прочул се с филмите "Тор: Рагнарок" и "Джоджо, заека". Главният герой е също новозаландски актьор и стендъп комик Рис Дарби.

По HBO Max

Windfall

Сюжетът на криминалният трилър е за крадец, изигран от Джейсън Сигел, който влиза с взлом в празния ваканционен дом на технологичния милиардер, изигран от Джеси Племънс. Племънс е номиниран за Оскар за ролята му в "Силата на кучето". Следва неочакван обрат след като арогантният магнат и съпругата му (Лили Колинс) се появяват в последната минута. От грабеж, ситуацията ексалира в насилие, психологическа битка.

По Netflix, премиера на 18 март.

"Студената война: Технологичната надпревара"

Четирите епизоди, дълги по 60 минути, разказват за научното превъзходтсво, което се оказва най-важният фронт на войната. Съпреничеството между САЩ и СССР изправя целия свят пред страха от ядрено оръжие. Надвисналата заплаха от масово унищожение по невероятен начин стимулира някои от най-интересните научни и инженерни постижения на човечеството.

По National Geographic, премиера на 23 март от 22:00 ч., излъчване: всяка сряда от 22:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал