Домашно кино: Мария Бакалова и Дейвид Духовни в The Bubble

Метакомедията на Джъд Апатоу тръгва в Netflix

The Bubble

Гледаме Мария Бакалова в новия проект на режисьора Джъд Апатоу, популярен с комедиите си "Позабременяла", "40-годишният девственик", "Аз съм Хари Потър" и др. В него тя си партнира с Дейвид Духовни, Педро Паскал, Лесли Ман и Карен Гилън, а сюжетът проследява опитите на група актьори да завършат работата си по филм, докато са поставени под карантина в хотел. Историята е вдъхновена от реално появили се проблеми по време на снимките на "Джурасик парк: Господство".

Премиера, Netflix, 1 април

Get Organized with The Home Edit

Нови епизоди от поредицата на HelloSunshine (продуцентската компания на актрисата Рийз Уидърспун), в която "професионалните организатори" Клиа Шиърър и Джоана Теплин се опитват да трансформират жизнените пространства на обикновените хора и знаменитости.

Премиера, Netflix, 1 април

Демилитаризирана зона

Сериал, създаден по комикс на DC, но без в него да ставаме свидетели на подвизите на супергерои. В близко бъдеще Америка е въвлечена в жестока гражданска война, оставяйки Манхатън разрушен и изолиран от останалия свят. Безстрашният медик Алма Ортега тръгва на пътешествие, за да намери сина, който е загубила при евакуацията на Ню Йорк. В главните роли ще видим Росарио Доусън, Бенджамин Брат, Хун Лий, Фреди Миярес, Джордън Престън Картър и Винъс Ариел.

Премиера, HBOmax

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал

Книга: Why We Fight

Книга: Why We Fight