Домашно кино: Гари Олдман в Slow Horses

Какво ново в стрийминг платформите

Slow Horses

Доброто старо английско чувство за хумор и една увлекателна шпионска история. Гари Олдман е в главната роля на тази адаптация на първата от осемте книги от хитовата криминална поредица на Мик Херън. Героят му Джаксън Ламб е ръководител на страничен департамент на MI5, наречен Slough House, където се изпращат отхвърлените агенти и служители. Или казано иначе, неудачниците на отдела. Режисьор на шестте епизода е Джеймс Хоус, чието име стои зад епизоди на Black Mirror и Doctor Who. Участват още Кристин Скот Томас, Оливия Кук, Джак Лауден, Саския Рийвс.

Премиера, Apple TV+

Джулия

Помните ли филма "Джулия и Джулия"? Е, вече може да проследите кулинарните преживявания и необикновения живот на Джулия Чайлд и в сериал. Епизодите са вдъхновени от нейния дългогодишен телевизионен сериал "Френският готвач" - пионер в съвременните кулинарни предавания.

Премиера, HBOMax

Невидимият пилот

Гари Бетцнер е познат като информатора, който разкрива скандала за продажба на оръжия, т.нар. афера "Иран - Контри" от 1986 г. Разкритието почти довежда до свалянето на тогавашния президент на САЩ Роналд Рейгън. Този документален филм разказва за невероятна и малко известната история на Бетцнер.

Премиера, HBOMax

Our Great National Parks

Първи сезон на документална поредица от пет части, посветена на природата, разказана от самия бивш президент на САЩ Барак Обама.

Премиера, Netflix, 13 април

Фантастични животни: Естествена история

Продукция на BBC, в която британският комик, журналист, писател и режисьор Стивън Фрай се впуска в пътешествие из различни точки от света, за да открие историите, митовете и легендите, които витаят около животинските образи в местния и световен фолклор.

Премиера, HBOMax

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал