Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите

Anatomy of a Scandal

Нов сериал от създателите на "Големите малки лъжи", "Отмяната", "Али Макбийл" и др., базиран на едноименната книга на журналистката, писателка и преподавателка Сара Вон. Шестте едночасови епизода се фокусират върху секс скандала, в който е замесен депутат в английския парламент. Харизматичният мъж, любящ баща и успешна публична личност с привидно идеален живот (Рупърт Френд) се оказва обвинен в ужасно престъпление. Неговата съпруга Софи (Сиена Милър) е убедена в невинността му и отчаяно иска да защити семейството си от всички лъжи.

Премиера, Netflix, 15 април

Пороците на Токио

Действието на сериала, базиран на едноименните мемоари на Джейк Аделщайн от 2009 г., се развива в края на 90-те, когато младият американски журналист се премества в Токио, за да разследва корупционни практики. Той попада в подземния свят на мегаполиса, където никой не е такъв, какъвто изглежда.

Премиера, HBO Max

The First Lady

Антологията на Showtime разказва за някои от Първите дами на Съединените американски щати. Първият сезон се спира върху личния и политически живот на три от най-известните сред тях - Мишел Обама, Бети Форд и Еленор Рузвелт, изиграни съответно от Виола Дейвис, Мишел Пфайфър и Джилиан Андерсън.

Премиера, Showtime, 17 април

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал