Домашно кино: Колин Фърт в "Стълбището", Джесика Бийл в Candy

"Стълбището"

Базиран на реална история и криминален случай, новият минисериал от осем епизода на HBO изследва живота на Майкъл Питърсън, неговото семейство и подозрителната смърт на съпругата му Катлийн Питърсън, случила се на 9 декември 2001 година в Северна Каролина. В главната роля на осъдения за убийството на съпругата си американец е Колин Фърт. С участието на Тони Колет, Майкъл Стълбарг, Жулиет Бинош, Дейн де Хаан и др.

Премиера, HBOMax

Candy

Сериалът разказва шокираща история по реални събития, развили се в в Тексас през 80-те години. Джесика Бийл влиза в образа на перфектната домакиня Кенди Монтгомъри, която води перфектен наглед живот. Отегчена и разочарована от ежедневието, тя започва афера с мъжа на най-добрата си приятелка, но финалът на взаимоотношенията е кървав...

Премиера, Hulu

Conversations with Friends: Complete Limited Series

След "Нормални хора" идва екранизация на още един роман на Сали Руни и от същия продуцентски екип. 12-те епизода на сериала се въртят около 21-годишната ирландска студентка и амбициозна поетеса, която прави опити да се ориентира в сложни взаимоотношения, ставайки част от любовен четириъгълник.

Премиера, Hulu, 15 май

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал