Календар | Седмица на кафето; форум за наука Ratio; "Евита"

Избрани събития за свободното време

Международен театрален фестивал "Варненско лято"

3.06

Ratio Forum. От гените, които ни правят това, което сме, до нишката, свързваща всички животински видове; от комуникативните динозаври до какви възможности и предизвикателствата стоят пред генното инженерство - това са фокус темите на тазгодишния форум на Ratio. Международните лектори Матю Коб, британски зоолог и преподавател по зоология към Манчестърския университет, Джеймс Розиндел, който е експерт по теория на биоразнообразието от Imperial College London, Дейв Хоун, палеонтолог, писател и преподавател в Queen Mary University of London, ще ги представят ангажиращо, интересно и на достъпен език (лекциите ще са на английски език). Пълната програма и билети на ratio.bg/spring, Sofia Tech Park, зала "Джон Атанасов", 10:00 - 17:00 ч.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

Все още няма коментари
Нов коментар