Домашно кино | Истинската история на Карлос Гон, екранизация по манга класиката One Piece

Какво ново по стрийминг платформите

Карлос Гон в продукцията, описваща необикновеното му бягство
Карлос Гон в продукцията, описваща необикновеното му бягство
Карлос Гон в продукцията, описваща необикновеното му бягство
Карлос Гон в продукцията, описваща необикновеното му бягство

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn

Документална поредица в четири части по книгата "Без граници" на репортерите от The Wall Street Journal Ник Костов и Шон Маклейн.

Сериалът реконструира възхода и падението на бившия главен изпълнителен директор на алианса Renault Nissan Mitsubishi Карлос Гон, обвинен и арестуван от японските власти за тежки финансови злоупотреби. Месец преди процеса той бяга в Ливан. Една от най-шокиращите международни бизнес и съдебни истории на десетилетието е разказана чрез интервюта с ключови фигури в сагата - от адвокати до колеги и семейни членове. Появява се и самият Гон.

Сериалът, режисиран от носителя на "Еми" - британския режисьор Джеймс Джоунс ("Чернобил: Изгубените ленти", Mosul и др.), задава въпроса жертва или злодей е Гон.

Премиера, Apple TV+

One Piece

Екранизация на световноизвестната едноименна японска манга поредица от 1997 г. от Eiichiro Oda, която проследява приключенията на "Маймуната" Д. Луфи и неговия необикновен екип, докато се опитват да намерят легендарното One Piece съкровище и корона на починалия крал на пиратите.

Премиера, Netflix, 31 август

В дивата пустош с Беър Грилс: Предизвикателството, сезон 2

Премиерни нови 8 епизода с участието на някои от най-големите знаменитости в света - Брадли Купър, Бенедикт Къмбърбач, Синтия Ериво, Трой Коцур, Ръсел Бранд, Рита Ора, Дaвид Дигс и Татяна Маслани ще бъдат подложени на изпитание, когато Беър ги предизвика да се изправят срещу опасностите на дивата природа и да си завоюват спасението.

Премиера, National Geographic, 30 август, 22:00 ч., излъчване: всяка сряда от 22:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар