Домашно кино | игрален филм за Уитни Хюстън, втори сезон на "Колелото на времето"

Какво ново в стрийминг платформите

I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън

Пътешествие през живота и кариерата на Уитни Хюстън, и то с продължителност 148 минути. Филмът e режисиран от Каси Лемънс, написан от номинирания за "Оскар" Антъни Маккартън ("Бохемска рапсодия", "Най-мрачният час" и "Теорията на всичко" и др.), продуциран от мениджъра Клайв Дейвис и с участието на носителката на награда БАФТА Наоми Аки. Включва оригинални песни на певицата, както и емблематични моменти от живота ѝ като първата ѝ телевизионна изява, участието ѝ в шоуто на Опра Уинфри и приемането на главната женска роля в "Бодигард".

Премиера, HBO Max

Ние от телемаркетинга

Новата документална поредица на HBO е хроника на мрачно-комедийното неочаквано 20-годишно пътуване на двама приятели, работещи в телемаркетинга. След като се натъкват на скрита истина за работата, която са вършили в редови кол-център в Ню Джърси - да убеждават хората да дават пари за благотворителни организации, те си поставят за мисия да разкрият измама за милиарди долари.

Сам и Пат се заклеват да разкрият отвътре нечистата американска телемаркетинг индустрия, ставайки детективи аматьори - с достъп до вътрешна информация, сурови кадри на очевидци и трагикомичен състав от герои от телефонния център. Зад поредицата от три части стоят изпълнителните продуценти братята Бени и Джош Сафди ("Нешлифовани камъни" с Адам Сандлър) и Дани Макбрайд ("Праведните Джемсоун", "Заместник-директори", "На изток и надолу").

Премиера, HBO Max

"Колелото на времето" 2

Добра новина за феновете на фентъзи поредиците и епичните саги - дългоочакваният втори сезон на сериала, базиран на хитовите романите на Робърт Джордан, е тук. Новите епизоди започват от кулминационния момент в края на първи сезон и могъщите магьосници, подготвящи се за нова битка срещу Тъмния.

Според предводителката им Моарейн (Розамунд Пайк), вместо да го победят, героите са го освободили. Сега неин приоритет стават образованието и напътствието на Ранд, младият мъж, който се опитва да се научи да контролира способностите си.

Премиера, Prime Video

Все още няма коментари
Нов коментар