Домашно кино | The Changeling с Лакийт Станфийлд; 3 сезон на The Morning Show с Дженифър Анистън

Какво ново в стрийминг платформите

Сцена от сериала The Changeling

The Changeling

Сериал - адаптация на романа на Виктор Лавал, "приказка за възрастни" с елементи на фантастика, хорър и мистерия. Номинираният за "Оскар" актьор Лакийт Станфийлд се превъплъщава в ролята на търговеца на стари книги Аполо Кагуа, преминаващ през труден период в отношенията си с бременната си съпруга Ема (Кларк Бако). По-късно, вече родила, тя изчезва, а мъжът предприема опасно пътуване през един алтернативен Ню Йорк.

Премиера, Apple TV+, 8 септември

El Conde

Малко след премиерата си на филмовия фестивал във Венеция в края на август, филмът на награждавания чилийски режисьор Пабло Лараин ще бъде пуснат в Netflix. Четири дни след 50-ата годишнина от държавния преврат в Чили, когато Аугусто Пиночет завзема властта. В хорър комедията на Лараин президентът e представен като остарял вампир, който обитава порутено имение в паралелна вселена.

Премиера, Netflix, 15 септември

The Morning Show 3

Третият сезон поема в нова посока. Бъдещето на телевизионната компания е поставено под въпрос заедно с лоялността на екипите му, когато технологичен гигант проявява интерес към закупуването й. Въпросът е ще отстоят ли ценностите си и ще се изправят едни срещу други.

Премиера, Apple TV+, 13 септември

Все още няма коментари
Нов коментар