🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино | Sex Education 4; The Super Models за Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Линда Еванджелиста

Какво ново в стрийминг платформите

Sex Education 4

Една от най-добрите комедийни поредици на Netflix се завръща със своя четвърти, но и вече официално - последен сезон. Героите се чувстват като да са попаднали в напълно непозната територия, защото буквално са. Те са в ново училище, където новите контакти и адаптация се оказват предизвикателство за всеки от тях. Отис се опитва да наложи клиниката си за сексуална терапия, но се сблъсква с конкуренция в лицето на състудент.

Премиера, Netflix, 21 септември

American Horror Story: Delicate, част 1 Новият сезон на поредицата с ужаси, създадена от Райън Мърфи и Брад Фалчук, е първият, базиран на книга от Даниел Валънтайн. В него проследяваме зашеметяващите трансформации на Ким Кардашиян, Ема Робъртс и Кара Делевин, които са част от актьорския си състав, а историята е за актриса с множество неуспешни опити за ин витро оплождане, която е сигурна, че някой иска да попречи на стремежа й да създаде семейство.

Премиера, Hulu, 20 септември

The Super Models Документална поредица от 4 части, посветена на топ моделите на 80-те и 90-те години на миналия век, които променят индустрията, измествайки фокуса от марките, които представят и поставяйки го върху себе си. Това са Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън, Наоми Кембъл и Линда Еванджелиста - четири културни попикони, чиито емблематични кариери проследяваме благодарение на ексклузивни интервюта и кадри зад кулисите.

Премиера, Apple Tv+, 20 септември