Вълк в Борисовата градина

Румен Гайтански смени ВИС-2 като съдружник на общината

Столичната община все се насажда на странни съдружници. По времето на кмета Стефан Софиянски и тогавашния председател на общинския съвет Антоан Николов най-апетитните общински имоти се озоваха като апортни вноски в смесени дружества с участието на фирми на СИК и ВИС-2.

Няколко години след "златните времена" на Софиянски и Николов босовете на двете групи един по един изчезват, на мястото им в общите фирми се появяват нови играчи, а общината остава все така неспособна да управлява собствеността си.

Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


3 коментара
 • 1
  Avatar :-|
  ЗАПОЗНАТ!

  Дами и господа от форума, опитвайте се да мислите и правилно да четете между редовете. Не е нужно излишно да биете по клавитурата и чешете езиците. Колко пъти да Ви го набивам в главите, че няма ДСБ, СДС, ОДС,ССД, БСП, БНС и т.н. Има ПАРТИЯ МАЙКА - БКП! Каквото каже БКП- ТОВА СТАВА! Стига глупости! Да вземе например „другаря” Костов. Той бил демократ, десен и прочие простотии. Да, видим ФАКТИТЕ, кои са му приятелите, бизнес партньорите и нещата си идват точно на място. Вижте например собствениците на ХОТЕЛА - УБИЕЦ "почтените" бизнесмени Мая и Георги Кирчеви от фирма "ХРИСОМА". Мая Кирчева е съучредител във фондация "Бъдеще за България"...? ГЕОРГИ ХРИСТОВ, съпруг на щерката Мина и ЗЕТ на другаря Костов, "е работил през 1998г., в същата тази "ХРИСОМА". Е, каква излезе тя сега? Хайде да продължим още малко . Помните ли едно време социалистическия НАРМАГ. ? Няма го вече . Приятелите на "другаря" Костов и него ОТКРАЛИ. Как ли? През 1998г., с решение на СОС, фирма „Хрисома” и социалистическото "НАРМАГ" учредяват дружеството „ВИТОША” – 13, включаващо първоначално 4 държавни магазина. Година по късно 75 % от „НАРМАГ” е продадено на фирмата „ТИКО ТАК”, зад която стои подставеното лице ливанеца Газуан Ахмед Шараф. Сделката включва 12 държавни магазина. Впоследствие се прави хватка, като се променя наименованието на „МОЗ” – 77. Тоест държавната „НАРМАГ” изчезва от полезрението на обществото, което всъщност е целта. Тук АНТОАН НИКОЛОВ, ЛЮБО ПЪПКАТА и СТЕФАН СОФИЯНСКИ от Костовата крадлива дружинка си свършиха работата. Просто НАРМАГ бе гушнато от шепа БАНДИТИ!. В капитала на „МОЗ” – 77 е включено и кафе „ЛАВАЦА” на бул.”Витошка”, чийто собственици са познатите от убийството на двете българки, "герои" на ХОТЕЛА – УБИЕЦ , Мая и Георги Кирчеви. Последно време се шуми за приватизацията на увеселителното „СОФИЯ ЛЕНД”! Другаря Костов и тук взел мерки. Газуан Ахмед Шараф заедно с други „ другари” - Светлин и Мирослава Нейнски се оказват в управата на кдружеството. От друга страна НЕЙНСКА , както КИРЧЕВА е съучрудител на фондация „ Бъдеще за България”. Както се казва, на съда е ясно, да влезе убития. Спирам щото ми писна от тарикати, дебили и платени никове във форума. „Кой не скача е червен”. Няма да Ви предадем...? Помните ли го оня, героя със синята лента на челото и скачащите Михайлови. И двете уредени на ЯСЛА. Надето дори стана прокурист на "Райфазенбанк"! Време е ПАК да поскачате и пуснете БЮЛЕТИНАТА за "другаря" Беронов! Дали бил , син,червен, зелен и прочие цвят, има ли значение. Отбора е един – БКП!

 • 2
  Avatar :-|
  Доктор Пси

  То от много запознати на края на месеца Гоце ще спечели на първи тур, а Костов пак ще е виновен.

 • 3
  Avatar :-|
  ЗАПОЗНАТ

  Доктор Пси - ТЕ СА ОТ ЕДИН ОТБОР! НЕ ЧЕТЕШ КАКТО ТРЯБВА! ВЗЕМИ СИ АНАЛИЗАТОР!


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

Снимка на седмицата

Снимка на седмицата