Лакомията е безкрайна

Профил

Юлиан Тюфекчиев е работил дълги години в Института по пътища, на който е бил и заместник-директор. По времето на служебния кабинет на Ренета Инджова е бил за кратко време и заместник-министър на транспорта. Уволнен е по времето на кабинета "Виденов". Оттогава е в частния бизнес. Шеф е на "Мот Макдоналд" (България), която е строителен надзорник на всички проекти по програма "Транзитни пътища", и е съдружник в "Трансконсулт-БГ" и "Трансконсулт-22". Казва за себе си, че е второ поколение пътищар. Израснал е в Ирак, където баща му е бил инженер на пътен обект. Неговата дъщеря също е в бизнеса с пътища - тя работи като технически сътрудник от името на "Мот Макдоналд" по проекта за магистрала "Люлин".

Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


26 коментара
 • Kоста Янков

  Прокуратурата да разгледа по-задълбочено този процес а не би било зле да се намеси и НАП. Последните началници на ИАП/ФРПИ/ демонстрират завиден финансов статус и просперитет след напускане на системата.Защо си мълчите по делата на" Управление пътни такси и разрешителни режими". Тези дела се точат от доста време и на всеки нормално мислещ човек му е ясно че 32-ма подсъдими в един ден никога няма да се съберат на едно заседание.Така се протака присъда за престъпление от над 10 млн.лв.

 • 2
  Avatar :-|
  ТЮФЕК

  Знаел,че Емил е БРАТ на Веселин...Че нима Асен не е знаел?Ами нали за ЛЕСНО КРАДЕНЕ се събра цялата тая свинщина!Ама и ОЧИТЕ ИМ ДЕБЕЛИ!

 • The Core

  Готов съм да се обзаложа че е (бивше?) ченге!!! Много ги надушват те тези длъжности... Навсякъде на "кранчетата" е кацнало по едно такова....НЯМАТ КРАЙ....И с това днешното ни управление така са се "разпищолили" че даже и не се крият. Поздравления за поредицата от статии на КАПИТАЛ !! Ето защо ни спряха паричките от ЕС. Само защо румения Петков набързо се опита да ни убеждава че нямало проблем, че бил вече решен???....А сергейчо, горкият май ще го отнесе като Виденов - повлечен от кръгове и кръгчета към дъното.....Не че заслужава нещо друго, ама на края пак ние ще го отнесем....:-(

 • 4
  Avatar :-|
  conservoir

  доста фрустриран отговори. предполгама по телефона ... :)

 • ганчо

  На снимката виждаме типична корумпирана и нагла балканска физиономия!Винаги като прочета нещо от Българската преса, горещо поздравявам сам себе си,че напуснах това блато,макар и не съвсем млад!От всичко написано те обхваща чувство за пълна безизходица и отчаяние от повсеместната шуро-баджанащина и корупция!Това действително е тумор с разсейки във всички органи,а в такива случаи лечение вече не помага и краят е болестен и трагичен!

 • 6
  Avatar :-|
  nearvana

  абе аз ли не ги чувам тия работи или човека е на градус и говори несвързано:
  "...Хайде да го разгледаме, че отивам на дъмпинг. Отивам на дъмпинг, обаче имам банкова гаранция за 10% от стойността плюс всички други санкции. И почвам да издъхвам. А и като издъхваш, защо си играл - дърпат ти банковата гаранция. Освен това аз съветвам с подписа си. Но друг е въпросът, че няма значение каква е цената, лакомията е безкрайна. Може да е на два пъти по-висока цена и пак ще си търси начин"

 • 7
  Avatar :-P
  Врял и кипял

  Мили ми сънароднци, то че родната пърищарска мафия е за затвора е ясно. Обаче ако си мислите, че в другите страни не е така жестоко се лъжете. И в САЩ и в Швейцария а в по-малко западни страни като ОАЕ. А тия консултанти от Мот, Компот и като тоя на снимката са просто част от играта.

 • kbderror

  Подписа ти к'во е да а е** и тебе, не си бил юрист. За к'во си там е, тоя ти подпис все едно нема стойнот така ли моито момче?!То в правовите държави незнанието не е оправдание.

 • 9
  Avatar :-|
  новазагора

  Всички фирми преди това бяха на веселин георгиев и той ги прехвърли на братята си и
  тогава стана шеф на фонда.Така че всички в нова загора,сливен и ямбол знаят кой къде
  е собственик.Само нивите ,които е изкупил той и тъст му около бъдещата магистрала "Тракия" около Нова Загора са достатъчни да го разследват.Уж няма конфликт на интереси пък всяка седмица В.Георгиев и братята му са на кариерата в с.Дядово.
  Всичко е за филм на ужасите,но със живи герои!


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

Снимка на седмицата

Снимка на седмицата