Платеният достъп до Търговския регистър се отлага

Софтуерът не бил готов, обясниха от ГЕРБ

   ©  Георги Кожухаров
   ©  Георги Кожухаров

Платеният достъп след регистрация до важните данни от Търговския регистър, който трябваше да влезе в сила от 1 януари, се отлага. Депутати от ГЕРБ са внесли промени в Закона за Търговския регистър, с които се предвижда едногодишно отлагане. Това означава, че измененията трябва да бъдат гласувани до края на годината.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


1 коментар
 • 1
  newmind avatar :-|
  newmind

  ПОРЕДНИЯТ ПРИМЕР,ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ СИ СПАЗВА СРОКОВЕТЕ.
  ПЛАТЕНИЯТ ДОСТЪП ЩЕШЕ ДА НИ НАПРАВИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕЙЦИ

  Резултати от неплатения достъп до Търговски регистър относно Елен Герджиков

  Наистина хляб в жълтата музика сега няма казва Елен, хлябът е в Общинския съвет,та дори има за пасти и луканка

  Всичко в ГЕРБ е случайно,дано да имаме късмет,но сега ще ви покажа,още веднъж защо Публичният Търговски регистър не е хубаво нещо ! Никъде в Европа няма свободен достъп до Търговския регистър навсякъде е свободен, но срещу пари и така винаги тоя който иска да надникне в твоето досие остава следи! У нас напълно безплатно и напълно анонимно! Сега това което ще ви покажа не ми е приятно,защото нека му дадем шанс на младежа да се докаже, но дано малко поне да стресне управляващите и да започнат да действат не импулсивно, не случайно, а напълно осъзнато и прагматично!

  Ето какво разбрах само за 5 минути!
  Лицето ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ участва/участвал в следните фирми:А истината е,че няма бивш съдружник винаги твоето влияние и следа остава!

  1.СТРЕТТО" ООД

  2.СТАРТ 26" ЕООД

  3.ЕВРОПЕЙСКИ ИЗТОЧЕН БРЯГ" ООД - продължава:

  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ И УСЛУГИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ, ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ
  съдружници:
  ФИЛИП КИРИЛОВ ГРИГОРОВ
  ЕВГЕНИ СТЕФАНОВ НИКОЛОВ
  ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ 7206076240, с адрес: гр.София,ул.Хр.Георгиев №4,ет.4,ет.4

  4.МОНО 2009" ООД - продължава

  УПРАВЛЕНИЕ НА ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ, НОЩНИ БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, КАФЕНЕТА, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА ВИНО И СПИРТНИ НАПИТКИ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ. КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.
  Съдружници:
  ФИЛИП КИРИЛОВ ГРИГОРОВ
  ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ

  Така, какво правим сега? България продължава да бъде по европейска държава от Германия, Франция като имаме напълно свободен достъп до Търговския регистър! Това воайорството лично на мен не ми харесва! България ще влезе в Гинес като единствената страна по католик от папата и в която НАП е поставила касови апарати със СМС на всички търговски обекти, както и на всички кафе автомати!
  България най-бедната икономическа страна прави всичко възможно да съсипва малкия бизнес и да прави живота на малкия човек напълно несигурен като личните му данни можете да ги намерите навсякъде от избирателните списъци през кадастъра където са нашите сканирани нот.актове до Търговския регистър! Воала!!!!

  Иначе не се съмнявам,че Елен нищо няма да промени защото и той е част от статуквото,но?

  Дано малко поне се стреснат властимеющите , но не вярвам!


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

Снимка на седмицата

Снимка на седмицата