Пазар на ръба на празника

Продажбите на пенливи вина в България са със силно изразена сезонност, а навиците на потребителите се променят бавно

Бюлетин Ритейл Ритейл

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща

Българският потребител страда от два сериозни стереотипа по отношение на пенливите вина - нашето е лошо и чуждото е хубаво, но скъпо.

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
5 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    niki2003 avatar :-|
    niki2003
    • - 3
    • + 5

    Новогодишното шампанско винаги поднасям в изстудени и "заскрежени" чаши - с ръбче, намазано с лимонов сок и топнато в кристална захар.Макар че леко променя вкуса на доброто шампанско, много е ефектно!

    Нередност?
  • 2
    milena_82 avatar :-|
    milena_82
    • - 1
    • + 6

    Няма празник без шампанско!!!

    Нередност?
  • 4
    tarna avatar :-|
    tarna
    • + 1

    Хубав анализ по тема, за която съм се замисляла. Студеното пенливо вино е чудесно лятно питие за блясък в очите. И наистина,вече има монго вкусни предложения на пазара.

    Нередност?
  • 5
    tocco avatar :-?
    Апостол Апостолов
    • - 6

    Яко! Супер яко! Жестоко! Годишен хороскоп за 2013 година от www.SuperAstro.net!

    Нередност?
Нов коментар