Пазар на ръба на празника
Продажбите на пенливи вина в България са със силно изразена сезонност, а навиците на потребителите се променят бавно
Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
5 коментара
Новогодишното шампанско винаги поднасям в изстудени и "заскрежени" чаши - с ръбче, намазано с лимонов сок и топнато в кристална захар.Макар че леко променя вкуса на доброто шампанско, много е ефектно!
Няма празник без шампанско!!!
Хубав анализ по тема, за която съм се замисляла. Студеното пенливо вино е чудесно лятно питие за блясък в очите. И наистина,вече има монго вкусни предложения на пазара.
Яко! Супер яко! Жестоко! Годишен хороскоп за 2013 година от www.SuperAstro.net!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход