Пазар на ръба на празника
Продажбите на пенливи вина в България са със силно изразена сезонност, а навиците на потребителите се променят бавно
Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
5 коментара
Новогодишното шампанско винаги поднасям в изстудени и "заскрежени" чаши - с ръбче, намазано с лимонов сок и топнато в кристална захар.Макар че леко променя вкуса на доброто шампанско, много е ефектно!
Няма празник без шампанско!!!
Хубав анализ по тема, за която съм се замисляла. Студеното пенливо вино е чудесно лятно питие за блясък в очите. И наистина,вече има монго вкусни предложения на пазара.
Яко! Супер яко! Жестоко! Годишен хороскоп за 2013 година от www.SuperAstro.net!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.