За пенливите вина няма нито повод, нито сезон

Слави Райчев, сомелиер в ресторант Shades of Red на "Гранд Хотел София"

Българинът не е свикнал да пие пенливо вино и го употребява по възможно най-неправилния начин – с пукане на тапата и пръски до тавана.

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
4 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    niki2003 avatar :-|
    niki2003
    • + 5

    Шампанското си е питие за истински ценители,не е за всеки!

    Нередност?
  • 2
    petar_333 avatar :-|
    petar_333
    • + 8

    Повечето хора не харесват шампанско или въобще пенливи вина, защото не са опитвали качествено такова, а продукти, които са на светлинни години!

    Нередност?
  • 3
    milena_82 avatar :-|
    milena_82
    • + 3

    Това е вярно,че не трябва повод и сезон за шампанското! За мен е едно от любимите ми питиета и почти винаги имам в хладилника. Не ми трябва повод, за да отворя бутилка. Чела съм, че според някои психолози то действа като антидепресант. Може би защото хората го свързват с празнични поводи, което неминуемо повишава настроението!

    Нередност?
  • 4
    tocco avatar :-|
    Апостол Апостолов
    • - 2

    Яко! Супер яко! Жестоко! Годишен хороскоп за 2013 година от www.SuperAstro.net!

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал