За пенливите вина няма нито повод, нито сезон
Слави Райчев, сомелиер в ресторант Shades of Red на "Гранд Хотел София"
Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
4 коментара
Шампанското си е питие за истински ценители,не е за всеки!
Повечето хора не харесват шампанско или въобще пенливи вина, защото не са опитвали качествено такова, а продукти, които са на светлинни години!
Това е вярно,че не трябва повод и сезон за шампанското! За мен е едно от любимите ми питиета и почти винаги имам в хладилника. Не ми трябва повод, за да отворя бутилка. Чела съм, че според някои психолози то действа като антидепресант. Може би защото хората го свързват с празнични поводи, което неминуемо повишава настроението!
Яко! Супер яко! Жестоко! Годишен хороскоп за 2013 година от www.SuperAstro.net!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход