За пенливите вина няма нито повод, нито сезон
Слави Райчев, сомелиер в ресторант Shades of Red на "Гранд Хотел София"
Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
4 коментара
Шампанското си е питие за истински ценители,не е за всеки!
Повечето хора не харесват шампанско или въобще пенливи вина, защото не са опитвали качествено такова, а продукти, които са на светлинни години!
Това е вярно,че не трябва повод и сезон за шампанското! За мен е едно от любимите ми питиета и почти винаги имам в хладилника. Не ми трябва повод, за да отворя бутилка. Чела съм, че според някои психолози то действа като антидепресант. Може би защото хората го свързват с празнични поводи, което неминуемо повишава настроението!
Яко! Супер яко! Жестоко! Годишен хороскоп за 2013 година от www.SuperAstro.net!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.