Майсторски клас за изкуството да управляваш възнаграждения

Д-р Йенс Уве Кремер, бивш мениджър по възнагражденията в Deutsche Telekom, T-Mobile International и SAP, ще обучава български мениджъри на 21 март в София.

Да създадеш ефективна система за възнаграждения и придобивки, да я въведеш и управляваш без конфликти, е една от най-трудните задачи на мениджмънта във всяка компания. Тя се усложнява допълнително в ситуация на перманентен финансов дефицит, каквато е сегашната. Как се справят с този проблем финансистите и специалистите по човешки ресурси извън България? Какви са съвременните тенденции при оценката на длъжностите и функциите в организацията? Какво трябва да се има предвид при определянето на структурата и елементите на възнагражденията на висшия мениджмънт и изпълнителския състав? Как да се използват рационално различните гъвкави форми на заплащане? Как да се промени съществуващата или да се наложи изцяло нова система за възнаграждения, без това да доведе до вътрешни сътресения?

Отговорите на тези и други въпроси, свързани със заплащането на труда, ще научат участниците в предстоящото обучение от серията "Капитал мастър клас". То е посветено на изкуството да управляваш възнаграждения и ще се проведе на 21 март т.г. в София. Програмата е разпределена в пет модула и предвижда и практически упражнения. Курсът ще е в малка група с продължителност един ден, а работният език е английски.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове