Татяна Дончева: България е монополна банково и монополна медийно

Новият им играч - "България без цензура", загрява на страничната линия

   ©  КРАСИМИР ЮСКЕСЕЛИЕВ
   ©  КРАСИМИР ЮСКЕСЕЛИЕВ

Докъде ще доведе това ожесточаване?

- Ще продължи по същия начин, докато тези в парламента, или поне една група от тях, не вдянат, че проблемът е, че новите генерации, пък и старите, искат морални принципи върху политиката, което налага изчистване на тези, които са прекалено много зависими, за да могат  да направят тези промени.

За БСП няма изход. Те ще крушират челно с такива като Жаблянов. Те, ако са с два грама мозък,  могат да инициират тези промени и ще рискуват да излязат за малко от властта. Обаче за тях е ден година храни. Това им е проблемът - те смятат, че битката е между БСП и ДПС, и Бойко Борисов, а тя не е.

ДПС ще иска осветляване на сметките на политици в чужбина.

- Това е груба манипулация и популизъм. Като искате да решите въпроса с офшорните сметки, защо не вземете да направите нещо просто:  да дадете на всички български банки срок до 1 месец покажат истинските си акционери, не офшорни компании. Извадете всички медии и им кажете същото.

Това ще доведе до знанието, че България е монополна банково и монополна медийно. И след като протестите казват  долу Пеевски, долу банката, носителите на медийния монопол и на банковия контрол върху държавните пари ви изваждат като трета смяна движение "България без цензура". И техният нов играч загрява на страничната линия.

Темата "Бисеров" част ли е от протестите?

- Да, както и от липсата на възможност вече  да бъде контролирана ситуацията. Ние трябва да знаем какъв бизнес има доведеният син на Бисеров, едно момче, на което случайно му текат едни странни пари по сметките. Смятам, че това, което тръгва в началото, не сочи желание да се разследва случаят, а да се използва за разчистване на терен.

Ако трябва да го кажа с едно изречение, гледайте оплютия филм "Четвърта власт". Там е като наръчник за схеми, които специалните служби могат да използват в политиката. И може би прекалено много хора се познаха в този филм, та започнаха  кампания, която ми прилича на кампанията срещу филма "Една жена на 33".

Там можете да видите всякакви неща, които някакви болни мозъци в определени моменти решават, че им служат за отвличане на внимание, за елиминиране на противник или  да покриват някакви неща, които още са обществено неизвестни. Там се създават новите партийни организации.

От интервю с бившия депутат от БСП  по "Нова телевизия"

Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


24 коментара
 • 1
  georgi960 avatar :-|
  КМЕТ В СЯНКА
  • -10
  • +115

  поразяващата уста не си поплюва !

 • 2
  boris_bor avatar :-|
  boris_bor

  Какво беше казал за нея Румен Петков:"Тишината в спалнята ражда безумия":)Много е прав. Откога г-жа Ванко 1,която измъкна трафикант на хора и сутеньор предварително от затвора, нещо повече, създаде специален закон и прецедент, се мисли за много морална? Колко пари взе тогава от мафията? Изплю я властта, не е вече депутат и други взе да ги приказва. Но нищо, тя си взе парата за закона , известен като Ванко 1.Да я питам дали щеше да дава такива интервюта преди 4 г. Едва ли. Така че тия стари муцуни дискредитирани не ми ги пробутвайте

 • 3
  boris_bor avatar :-|
  boris_bor

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  И какво порази по-точно досега? Само празни приказки от нея и някакви уж странични проекти, а нищо. Мисля, че и тя загрява на линията като резервен играч. Това всичкото е лъжа, прах в очите на хората

 • 4
  mara71 avatar :-|
  mara71

  Лелее Татяна, какво оплюване те чака... Това интервю дали ще го публикуват в някоя печатна медия? Говори, говори!!!!!

 • 5
  10001 avatar :-|
  d10001

  това е единствения ляв бг политик, които до някъде уважавам...не че е без грехове...но поне става и говори

 • 6
  stein avatar :-P
  stein

  "Те от БСП..." - госпожата е забравила, че до неотдавна бе депутат от "тях" и член на "тяхната" партия.

 • 7
  bogry avatar :-|
  BoGry
  • -14
  • +100

  Г-жа Дончева може да е всякаква! Може да е правила и гафове като "Ванко 1", когато призна, че политиката е мръсна работа! Но за нея не може да се каже: "Промит мозък от листата на БСП!" Чест й прави! На нея, на Близнашки, на Георги Кадиев! Макар че хора като тези пречат човек да зачеркне завинаги тази партия и дават хранителна среда за плазмодии като Станишев, Мая Манолова и Антон Кутев! А щеше да бъде много по-лесно!

 • 8
  lubomirgavrilov avatar :-|
  Любо

  Смешен плач, бих казал аз на коментаторите: мъчно ви е за Пеевски, за Станишев? Защо не плачете за тях, ами за Татяна Дончева. Ми то е ясно защо. Истината мноого боли, ами вие нея не коментирате, ами какво бил казал Румен за спалнята на Татяна. Нали ви е ясно какво мисля за вас?

  Публикувано през m.capital.bg

 • 9
  varna avatar :-|
  Варна

  Ашколсун Татянче, радвам се на хъза и голямата ти уста както съм върло против нашето левашко "ляво". За мен си доказателство, че свестните хора нямат цвят и политическа ориентация - тъй се громи октопода БГ мафия !

 • 10
  beriya avatar :-|
  beriya

  Като чета болшинството коментари под статията, започва да ме обзема съмнение, дали тази Т. Дончева е онази, която участва като депутат в 3 народни събрания, поглеждам нагоре снимката и с учудване се уверявам, че е тя.
  ---------------------------------------------------------
  Даже ви го е казала, ама ум се иска, че да се проумее - „Там можете да видите всякакви неща, които някакви болни мозъци в определени моменти решават, че им служат за отвличане на внимание, за елиминиране на противник или да покриват някакви неща, които още са обществено неизвестни. Там се създават новите партийни организации.".


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход