Консервите – между старата слава и новите пазари

Членството на България в ЕС разшири много възможностите на преработвателите на плодове и зеленчуци

Недостигът на български суровини не е голям проблем за преработвателите им, макар че те предпочитат да работят с местни плодове и зеленчуци заради доброто им качество
Недостигът на български суровини не е голям проблем за преработвателите им, макар че те предпочитат да работят с местни плодове и зеленчуци заради доброто им качество    ©  Надежда Чипева
Недостигът на български суровини не е голям проблем за преработвателите им, макар че те предпочитат да работят с местни плодове и зеленчуци заради доброто им качество
Недостигът на български суровини не е голям проблем за преработвателите им, макар че те предпочитат да работят с местни плодове и зеленчуци заради доброто им качество    ©  Надежда Чипева

Голяма част от сектора работи за износ


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се