Oколо 1% от проверките на агенцията по храните завършват със санкция

Собственици на затворени обекти продължавали дейността си чрез нови фирми

Пламен Моллов    ©  ГЕОРГИ КОЖУХАРОВ
Собственици на затворени обекти продължавали дейността си чрез нови фирми.

Oколо 1% от проверките, които Агенцията по храните извършва регулярно в производствени бази, търговската мрежа и заведенията, завършват със санкции. При тематични акции, като например проверки по различни празници като Никулден или Коледа, делът расте до 1.5-2%. Това стана ясно от информация, предоставена от директора на агенцията Пламен Моллов пред журналисти.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    jorosrabskia avatar :-|
    jorosrabskia
    • - 1
    • + 2

    " Според Моллов в храните може да се намери всичко, включително насекоми, камъчета, ножчета, пирони и д."

    За такива не глоба , а затвор

    Нередност?
  • 2
    pavla avatar :-?
    ПАВЛА
    • - 1
    • + 2

    Останалите 99 % ... с плащане на ръка, да?

    Нередност?
Нов коментар