Топ обявите за работа на Karieri.bg

Преглед на актуалните предложения за работа в областта на маркетинга, финансите, IT сектора, търговията, човешките ресурси

Ето, че наближава краят на 2018 г. Именно това е точното време, когато трябва да се замислим какво точно сме постигнали в нашето кариерно развитие през предходната година и да си дадем точна оценка за свършената работа. Това може да стане, като си зададем няколко въпроса, отговорите на които могат да ни разкрият дали сме се доближили до нашите цели, или просто сме оставили една безуспешна година зад гърба си.

В началото на всяка една година си поставяме определени цели, някакви предизвикателства, които задължително трябва да изпълним. По-важната част обаче е дали сме работили за постигането им. Съставянето на списък с постиженията, независимо дали става дума за нещо голямо или малко в кариерен план, дава мотивация за нови и по-големи успехи. Нужно е обаче всички точки в списъка да са напълно обективни.

Запитайте се какво точно сте подобрили като умения през изминалата година. Какво може да добавите във вашето CV? Увеличили ли сте експертните си знания в дадена сфера? Сигурен знак за професионален растеж е да се сравнят сегашните ви умения с тези в началото на годината.

Няма да е зле в списъка да добавите и допуснатите грешки през годината. Грешките са част от изкачването по кариерната стълбичка, затова е хубаво всеки да признае пред себе си допуснатите нередности през 2018 г. Признаването на грешката е първата стъпка към нейното неповтаряне и усъвършенстване към по-добро.

Най-важният въпрос, който може да си зададете обаче, е "Щастлив ли съм на работното си място". Ако отговорът е "да", останете в сегашната си компания и надграждайте. Ако все пак не се чувствате добре на сегашното си работно място, знайте, че винаги имате силата да промените това. За тази цел разгледайте актуалните топ обяви на Karieri.bg.

"Икономедиа" търси:

Event Coordinator Event Manager

PHP програмист

EY търси:

Senior Consultant

Hoch schwarzwald търси:

Рецепционисти и обслужващ персонал (м/ж) Готвачи (м/ж) Камериерки/Камериери

Кухненски помощници/миячи (м/ж)

БНБ търси:

Експерти в дирекция "Регистри"

"Аустротерм България" ЕООД търси:

Маркетинг асистент

Advisor, Transfer Pricing

Фонд на фондовете търси:

Financial Instrument Senior Expert

Още обяви за работа можете да намерите на Karieri.bg.