Вицекралят на ГЕРБ

Как Цветан Цветанов стана вторият център на власт в партията

Цветан Цветанов се превърна в човека, който печели властта за Борисов - през мобилизация на структурите, различни технологии и мрежи за осигуряване на гласове и кадруване
Цветан Цветанов се превърна в човека, който печели властта за Борисов - през мобилизация на структурите, различни технологии и мрежи за осигуряване на гласове и кадруване    ©  Цветелина Белутова
Цветан Цветанов се превърна в човека, който печели властта за Борисов - през мобилизация на структурите, различни технологии и мрежи за осигуряване на гласове и кадруване
Цветан Цветанов се превърна в човека, който печели властта за Борисов - през мобилизация на структурите, различни технологии и мрежи за осигуряване на гласове и кадруване    ©  Цветелина Белутова

"Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве." (...) "На кого да искам оставката? Тя партията е негова. То ГЕРБ е негов, той е моторът на партията."


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


9 коментара
 • 1
  ivan_mitev57 avatar :-|
  Иван Митев

  Ситуацията със закупените апартаменти е случаен повод за масово изразяване на увеличаващо се обществено недоволство за понасяни щети от държавна грешка за не ограничаване на щети от работата на централната банка (ЦБ).

  Устойчивият успех на ГЕРБ е с пряка зависимост от работата на ЦБ.
  Поради сложността на стопанските процеси ЦБ работи със съпътстващи щети. Сега е без ограничаване на възникващи щети от работата на ЦБ и се подсигуряват нови дисбаланси.
  При наличие на държавната грешка ГЕРБ е със съдба на жертва и подсигуряван провал.
  Сигурният начин за провалът на правителството на ГЕРБ и техните партньори е запазване на държавната грешка.
  Устойчивият успех на съответна партия е възможен само с политика за обществено предпазване спрямо възникнали щети от работата на ЦБ.

 • 2
  drilldo avatar :-?
  Георги Георгиев

  Каква ирония. Ако може да се вярва на пеевските твърдения, Цв-то се е гаврил с него стабилно.

  Как се обърнаха нещата...сега Цв. ще се радва на няколко апартамента, Пеевски е недосегаем - не само за него, а властта му е ограничена до партийната централа.

 • 3
  gosho3 avatar :-|
  gosho3

  Ама няма какво да го одумвате Цветанов. Човек с огромен организационен опит. Правил грешни ходове - ами правил. Всички ли сме безгрешни, а ? Само че Борисов очевидно ги разбира нещата , ама хубав, лош - кой как да си го възприема и няма да направи грешката на гледача на теменужки от Драгалевци, който след като напъди Бъки (Бакърджиев) отиде в политическото небитие. Щото много е "лъскаво" да се пърчиш пред телевизиите, ама като дойде момента да се броят числата и гласовете става малко по-друго. Борисов и Цветанов играят в стабилен тандем и сега със сигурност ще опердашат каката от Крушовица с няколко кмета на БСП като минимум. И ще видите как ще им помогнат местните хора. Защото за тия местни феодали няма закон и право.

 • 4
  chernomorski avatar :-|
  Chernomorski

  Борбите на Цветанов за лична власт и търговия с влияние много умело е прикривана с политическата му позиция на твърд и лоялен проевропеец и натовец. Явно той много умело спекулира с това си предимство пред редица други (без)лични фигури в ГЕРБ и едва ли не се превърна в емблема и лице на ГЕРБ като верен партньор в ЕС и в ЕНП.
  Сега виждаме, че това не е точна така. И че е време лицето на ГЕРБ да бъдат хора от типа на Т.Дончев и други по-малко известни, ако не иска тази партия за последва тази на Орбан в Унгария.

 • 5
  csx30583975 avatar :-|
  csx30583975

  Цветанов е изключителен политик и е направил много повече за България от 99% от политиците, това мога да кажа

 • 6
  nabludatel_en avatar :-|
  Наблюдател

  Няма що, вицекрал на изпраните пари на ГЕРБ
  ДОКУМЕНТИ: КАК КОНПИ НА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ НАРУШИ ЗАКОНА И “ИЗПРА” ПОЛОВИН МИЛИОН НА ЦВЕТАНОВ https://bivol.bg/tsvetanov-konpi-1.html

 • 7
  nabludatel_en avatar :-|
  Наблюдател

  "Цветанови са признали за недекларирани доходи от над 160 000 лв.
  Втората данъчна ревизия е установила данъчни задължения по чл. 48 на сума 15 533,92 лв. за Цветанов и 1054,72 лв. за съпругата му Десислава. Ревизионните актове не са оспорени в съда и тихомълком са платени от тях на 21.10.2013 г."

 • 8
  nabludatel_en avatar :-|
  Наблюдател

  Доклад за "изпирането" на Цветанов:
  https://bivol.bg/wp-content/uploads/2019/03/cvetanov-konpi-2015.pdf

 • 9
  csx30583975 avatar :-|
  csx30583975

  За тия които го хейтват само да кажа, че Цецо е направил адски много за страната и заслужава МНОГО ГОЛЯМО уважение!


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход