Конференция за бъдещето на Европа – вашите възгледи, вашият глас, нашата Европа

Конференция за бъдещето на Европа – вашите възгледи, вашият глас, нашата Европа
Конференция за бъдещето на Европа – вашите възгледи, вашият глас, нашата Европа

Ние се застъпваме за приобщаващо европейско общество, основано на принципите на солидарност, равенство, многообразие, свобода и справедливост. Ние провеждаме кампания за социална справедливост, работни места и растеж, права на потребителите, устойчиво развитие, реформи на финансовите пазари и защита на човешките права, за да създадем по-силна, по-демократична Европа и по-добро бъдеще за всички граждани.

За Конференцията за бъдещето на Европа

ЕС стартира най-голямата серия от граждански консултации до момента. Конференцията цели да създаде платформа за приобщаващи дебати по широкообхватни въпроси, които ще бъдат в основата на бъдещите политически решения. Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент (S&D) се стреми да достигне до всяко кътче на Европа, за да чуе гласа на хората. Платформата #Progressives4Europe е създадена по инициатива на групата, за да обедини нашите възгледи за една по-силна Европа, а евродепутатите от S&D ще се погрижат гласът ви да бъде чут.

Какъв е вашият приоритет за бъдещето на Европа?

Като социалисти и демократи ние искаме да използваме възможността да повишим социалните стандарти, да възстановим европейската икономика и да предложим по-добро бъдеще за нашия съюз. Вярваме в създаването на по-справедлива, по-устойчива и по-приобщаваща Европа, но имаме нужда от вашата помощ. Регистрирайте се в нашата многоезична платформа, която обединява европейски прогресивни граждани, за да обсъдите предстоящите предизвикателства, за да споделите вашите идеи и да прекроите Европа към по-добро.

Присъединете се към дебата, споделете вашата визия, включете се на #Progressives4Europe!

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП: https://www.socialistsanddemocrats.eu/