Новият брой: Пътят към Шенген
Close

Блъсков бърза да пусне ресторант

Президентът на “Пресгрупа Монитор” Петьо Блъсков впрегна всички налични ресурси за довършването на ресторант “Калифорния”. Заведението отвори врати за вечеря с кандидатките за Мис България, но все още не е напълно довършено. За да ускори процеса, миналата седмица Блъсков връчил по една лопата на свободните от наряд заместник главни редактори на “Монитор” и им заръчал да помагат в озеленяването на околоресторантското пространство.
Ресторантът се строи, за да се затвори финансовият цикъл във фирмата, шегуват се журналисти въздържатели от “Монитор” и “Планета спорт”. Заведението е в непосредствена близост до редакциите на двата вестника и може да приютява изморени репортери за по някоя и друга бира. По този начин заплатите им ще се връщат в джоба на издателя, и то с надценка.
Докато управляваше “Пресгрупа 168 часа”, Блъсков скоростно завърши ремонта на ресторант “Вестникар” в сградата на бившия Полиграфически комбинат. За сметка на това той така и не успя да приключи изграждането на печатницата, в която сега се произвеждат изданията на ВАЦ.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове