Кой е общинският съветник със слънчевите очила

Чавдар Вълев от ГЕРБ в Карнобат предизвика недоумение в социалните мрежи със снимката си за предизборната кампания

Фейсбук
Фейсбук    ©  ГЕРБ Карнобат
Фейсбук
Фейсбук    ©  ГЕРБ Карнобат

Ако нещо изглежда като патица и кряка като патица, вероятно е патица. Тази поговорка си припомнихме тези дни покрай една снимка от Карнобат, набрала популярност в социалните мрежи. Снимката е на общинския съветник от партия ГЕРБ Чавдар Вълев, който се кандидатира отново в листата на партията. На нея Вълев е избрал да позира с каменно изражение, тъмни очила, черна риза и бяла вратовръзка. Първата асоциация, която идва наум след тази снимка, е останалото от 90-те определение "охранител", макар че от ГЕРБ Карнобат дадоха обяснение със здравословни причини. 

Чавдар Вълев е председател на структурата в Карнобат на Национален съюз безопасност и охрана, която според представянето си, е сдружение с нестопанска цел за развитие на специфични дейности в областта на безопасността и охраната. Тя привлича в редиците си бивши и настоящи служители от министерство на вътрешните работи, министерство на отбраната, национална служба охрана и други структури, ангажирани с подобна дейност, както и физически лица, притежаващи знания и умения в областта и изявени представители на политическия и обществения живот. Вълев е управител на две юридически лица, специализирани в невъоръжена охрана, като на сайта на едното е посочено, че то се занимава и с охрана на учебни заведения Заради дребен скандал с един от охранителите в местните медии става ясно, че фирмата "Вив секюрити груп" е наета да охранява поне едно СОУ в Карнобат.

Вълев е на 31 години, започнал да учи за бакалавър в Смолянския филиал на Варненския свободен университет, но прекъснал. Член е на областното ръководство и е председател на общинската структура на ГЕРБ на младежите в Карнобат, както и на комисията по благоустрояване, комунална дейност, транспорт, екология, селско и горско стопанство. Баща му Ненчо Вълев има регистрирани две дружества - едно за селскостопанско производство, спедиция и автомобилен превоз и едно за търговия с дърва и въглища. 

Чавдар Вълев е извадил особен късмет в жребия за кандидатските листи, защото номерът му съвпада с този на партията му – седми, и би могъл да се надява на повторение на феномена 15/15, на който някои кандидати тайно или явно разчитат от Евроизборите през 2014 насам.   

Самият общински съветник (и кандидат за следващ мандат) не вдигаше телефона си, но от ГЕРБ-Карнобат съобщиха, че Вълев носел слънчеви очила заради дългогодишен проблем с очите, а брадата му се дължала на дерматологичен проблем. 

Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


31 коментара
 • 1
  staska avatar :-?
  staska

  Завръщане в деветдесетте. И със сигурност ще има завладени от стадното - 7/7.

 • 2
  caliber_.44 avatar :-|
  Калибър

  Възмутително. Няма смисъл да коментирам. Снимката образованието му са достатъчни.

 • 3
  staska avatar :-?
  staska

  До коментар [#2] от "Индикатор":
  [quote#2:"Индикатор"]Снимката и образованието му са достатъчни.[/quote]
  Само бухалката в ръката не се вижда. Заради формата на снимката.

 • 4
  emilm13 avatar :-P
  emilm13

  Трагично за ГЕРБ! Ризата му е поне от 5-6 г. (не може да я закопчее), ако е негова. Вратовръзка завързана на единичен възел - дори сътрудниците му са гола вода. "Брада поради кожни проблеми" - добре ама той не е брадат - брадясал е!

 • 5
  karen_walker avatar :-|
  karen_walker

  Министър-председателят ни доскоро се обличаше така и вече кара втори мандат. Славчо Трифонов събират 70 000 на концерт. След 1300 години в Европа, повечето българи за съжаление още пазят и харесват джигитското в себе си.

  Публикувано през m.capital.bg

 • 6
  venelin_hristov avatar :-|
  venelin_hristov

  Нищо не казват за веждите му.

 • 7
  inspektorstrezov avatar :-|
  Инспектор Стрезов

  Здравословните прични са валидни за тези, които са го сложили в тази листа, че и снимали. Само сериозна липса на възпитание, може да е причина да не си махне очилата за снимката и да не се избръсне, ( а е очевидно, че се е бръснал няколко дни преди това).

 • 8
  sebastians avatar :-P
  sebastians

  До коментар [#6] от "venelin_hristov":

  Е, веждите са като вити гайтани и подсилват "интелигентното" излъчване на кандидата на Герб...

 • 9
  stupid_american avatar :-|
  stupid_american

  Понякога в България има наистина потресаващи абсурди. И не, не говоря за решението на този палячо да се снима по тоя начин. Това малоумие мога да си го представя. По ми е чудно, обаче, какви малоумни обяснения са дали от Герб, вместо просто да кажат истината.

  Значи какво имаме: първо, някой е толкова малоумен, че да си помисли, че облечен по този начин е яко.

  Второ, имаме някаква маса от хора, които явно са дали повод на този да си мисли, че ще впечатли хората с този имидж.

  Трето, имаме Герб, които отричат и мислят някакви нелепи оправдания, които очевидно са измислица.

  Четвърто, явно имаме някаква маса от хора, които са накарали гербаджиите да мислят, че подобни детински оправдания могат да минат.

  И пето, смешно е, че те се опитват да се дистанцират от този имидж. Значи, хем знаят, че този имидж не е кул, щото лъжат, че било по болест, хем пък лидерът им си печели изборите на базата на подобен имидж, което гербаджиите също знаят. И ето тук е един от поредните абсурди на нашият абсурдистан.

 • 10
  buran avatar :-|
  buran

  още един успял мъж на около 30...


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал