Имената на седмицата

В рубриката на "Капитал Daily" събираме информацията за управленските промени и новини за лидерите на бизнеса в България и по света от изминалите седем дни

Новите мениджъри

Петя Терзиева е новият директор "Комуникации" в "Нова броудкастинг груп", съобщават от медийната група. Тя ще отговаря за връзките на компанията с обществеността, за инициативите й, които са свързани с корпоративната и социалната отговорност, както и за корпоративните комуникации в рамките на организацията. Новият мениджър има над 16-годишен опит в областта, като е заемала различни ръководни позиции в BTV Media Group (преди Balkan News Corporation). Терзиева има магистърска степен по "Връзки с обществеността" от СУ "Св. Климент Охридски" и специализация по мениджмънт.
Марина Тафра е новият управител на "BASF България", съобщават от местната дъщерна компания на световния лидер в химическата индустрия. Тя заменя на поста оттеглящата се Валентина Диканска, която бе начело на бизнеса в страната от декември 2011 г., а преди това в продължение на близо 10 години бе мениджър "Финанси и администрация" в дружеството. От своя страна Тафра е част от екипа на BASF от 18 години и в този период заема различни ръководни позиции в структурата на групата. По образование тя е икономист, като е завършила "Финанси и счетоводство" в Сплитския университет в Хърватия.

Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал