Имената на седмицата

В рубриката на "Капитал Daily" събираме информацията за управленските промени и новини за лидерите на бизнеса в България и по света от изминалите седем дни

Председателят на ТПК "Михалково" Димитър Дългъчев остава начело на ръководството на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България (АПБНБ) за още един мандат. На проведеното на 27 януари годишно събрание на браншовата организация той беше преизбран за председател за нов 5-годишен срок. АПБНБ обединява близо 30 компании, произвеждащи газирани и негазирани безалкохолни напитки, дружества, бутилиращи натурална минерална, изворна или трапезна вода, производители и доставчици на суровини, опаковки и технологично оборудване за сектора, както и научни и научно-приложни институти.
Христо Кенански става бранд мениджър на бутилиращата компания за марките "Devin минерална" и Devin Air, съобщиха от дружеството. На новата си позиция той ще отговаря за представянето и развитието на двете марки на българския пазар и в дигиталното пространство, като ще управлява рекламните и промоционалните дейности около тях. През последните две години той е бил бранд мениджър за Централна и Източна Европа на германския производител на потребителски стоки Henkel, където придобива голяма част от професионалния си опит.

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар