Лекторите на "Сделки и инвеститори 2017": Роб Ървинг

Съпредседател на Global Private Equity Group, Dentons

Личен архив    ©  Личен архив
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Роб Ървинг е съпредседател на Глобалната група за дялово участие на международната правна кантора Dentons. Работата му е фокусирана върху трансграничните сделки по сливания и придобивания, особено транзакции с дялов капитал, в целия регион на Централна и Източна Европа, където работи от 1991 г. През последните няколко години е ръководил знакови сделки по изкупувания, дялови инвестиции за финансиране на растежа и излизания от инвестиции в страни като Сърбия, Словения, Хърватия, Унгария, Полша, Румъния, Чехия и Турция.

Роб Ървинг ще бъде един от лекторите на организираната от "Капитал" за дванадесета поредна година конференция "Сделки и инвеститори". Той ще е модератор на дискусионния панел, посветен на възможностите за и предизвикателствата пред дяловите инвестиции в Югоизточна Европа. Събитието, което събира компании, консултанти, инвестиционни фондове, предприемачи и инвеститори, като създава платформа за срещи, дискусии, обмяна на смислен опит и начало на нови партньорства, ще се проведе на 29 ноември в "София хотел Балкан".


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.