Кои са лекторите в церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino"
За първи път ежегодният конкурс на списание "Бакхус" ще бъде придружен и от лекторски панел
Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Най-вкусният конкурс в България – "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino", който тази година се провежда за седемнадесети пореден път, е на финалната си права. Кои са най-добрите ресторанти в осемте категории на състезанието и кой ще вземе големия приз тази година ще стане ясно по време на 6-степенна гала вечеря на 29 март.
Тази година обаче организаторите от списание "Бакхус" за първи път предлагат и нещо различно: ексклузивен лекторски панел, който ще се проведе в първата половина на деня. Пет изключителни личности пристигат специално в София, за да споделят своя професионален опит и знания. В няколко полезни и вълнуващи часа те ще помогнат на публиката си да навлезе по-дълбоко във висшата кулинария и да опознае процесите в кухнята.
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.