🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Кои са лекторите в церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino"

За първи път ежегодният конкурс на списание "Бакхус" ще бъде придружен и от лекторски панел

Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Най-вкусният конкурс в България – "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino", който тази година се провежда за седемнадесети пореден път, е на финалната си права. Кои са най-добрите ресторанти в осемте категории на състезанието и кой ще вземе големия приз тази година ще стане ясно по време на 6-степенна гала вечеря на 29 март.

Тази година обаче организаторите от списание "Бакхус" за първи път предлагат и нещо различно: ексклузивен лекторски панел, който ще се проведе в първата половина на деня. Пет изключителни личности пристигат специално в София, за да споделят своя професионален опит и знания. В няколко полезни и вълнуващи часа те ще помогнат на публиката си да навлезе по-дълбоко във висшата кулинария и да опознае процесите в кухнята.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.