Кой е собственикът на ресторант ONÀ, който може да посрещне Илън Мъск през април
Преди да отвори ресторанта в село Стакевци до Белоградчик, Филип Захариев трупа опит с нордик кухнята в Швеция, Норвегия и Финландия, който споделя пред "Бакхус"
Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Новината срещна, разбира се, и своите скептици, които се усъмниха в достоверността на имейла, изпратен до ресторанта. Но преди Илън Мъск (евентуално) да посети ONÀ, екипът на списание "Бакхус" разговаря със собственика на ресторанта в село Стакевци - Филип Захариев, който има дългогодишен опит като готвач в най-северните части на Европа: Швеция, Норвегия, Финландия. Ето част от любопитните факти, които той разказва пред кулинарното списание, а целият разговор с Филип Захариев може да прочетете на сайта на "Бакхус".
Изключително семпла и в същото време завладяваща. Така определя т. нар. нордик кухня Филип Захариев. Доскоро готвач в гурме ресторанти в страни, граничещи с няколко северни морета, и в най-северния Gruvelageret, а сега собственик на ONÀ ("тя" на местния диалект) - отново на север, само че в село от Северозападна България Стакевци.
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
1 коментар
Тарикат, който се опита да си направи самореклама по доста елементарен начин.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.