Армин ван Бюрен идва с невиждано досега шоу в София

Холандският диджей ще изгради 35-метрова сцена с вградени екрани по 130 кв.м

Армин ван Бюрен
Армин ван Бюрен    ©  http://www.facebook.com/arminvanbuuren
Армин ван Бюрен
Армин ван Бюрен    ©  http://www.facebook.com/arminvanbuuren

Петкратният DJ №1 в света на списание DJ Magazine Армин ван Бюрен ще зарадва феновете на електронната музика в столицата с 600-ото юбилейното издание на A State of Trance в "Арена Армеец" в петък на 8 март. Холандската технозвезда  не подмина и България в турнето си The Expedition, с което отпразнува рождения ден на радиопредаването си, слушано от над 20 милиона почитатели по света. София се оказва един от единадесетте града, за които диджеят ще направи отбивка до Югоизточна Европа.

За шоуто, което ще продължи до сутринта, ще бъде изградена огромна сцена с дължина 35 м и вградени екрани с големина 130 кв.м.

Това е най-мащабното технопарти, организирано досега в София, не само заради техниката и ефектите си, но и заради включените музикални звезди. Сред тях са холандецът Рубен де Ронде, който ще открие вечерта, последван от унгарското дуо Myon & Shane 54. Малко след полунощ щафетата ще поеме холандският пионер в продуцирането на трансмузика Фери Корстен, а към 2.00 ч. ще започне сетът на Армин ван Бюрен. Заключение на нощта ще направи сънародникът му Dash Berlin.

Още от Капитал