Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"
В България храната: а) поскъпва непрекъснато и б) е некачествена.
Много хора живеят с това убеждение, което, както всяко обобщение, е погрешно. Но скандалите с млякото, саламите и хляба в последната година имат и една добра страна - потребителите стават по-взискателни и информирани.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
1 коментар
Не е задължително идеята за бъдещата Агенция по храните да е лоша. Може би липсва разбиране за нейното устройство и функции. Освен това усещам задължителната доза съмнение, типично по български. Нека се приеме закона, нека агенцията се струкрурира и изпълни със съдържание, пък после ще съдим инспекторите по делата им.
Колкото до лъжите - предполагам, че подобно мнение има своите основания. Лъжат всички по цялата верига - производители, търговци, консуматори. Това вече е нетърпимо и трябва да се промени, а манталитета на балканския тарикат - да се изкорени. Дошло му е времето, както се казва...
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.