Топ обявите за работа на Karieri.bg

Преглед на актуалните предложения за работа в областта на маркетинга, финансите, IT сектора, търговията, човешките ресурси...

Най-важният фактор, за да спечелите влияние и да постигнете успех, е развиването на уменията за общуване и взаимодействие с други хора. Независимо от непрекъснато появяващите се технологични нововъведения, хората и начина, по който работите с тях, винаги ще имат най-голямо значение. Дадете ли си сметка за този факт, ще откривате много повече възможности пред себе си.

И въпреки че това не е научна дисциплина, има някои правила в изграждането на връзки и трупането на контакти, които е добре да следвате, ако искате да вървите нагоре в кариерата си. Когато се запознавате с някого, се старайте да го опознаете в рамките на три минути, като задавате правилните въпроси. Така ще прецените дали евентуалното ви сътрудничество с него би било продуктивно. Щом решите, че сте развили достатъчно добре комуникативните си умения, бъдете готови да се възползвате от тях и опитайте да се реализирате на ново място, което може да е сред обявите на Karieri.bg:


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал

Кога ще ги стигнем хърватите

Кога ще ги стигнем хърватите

Един събор, гол на 70%

Един събор, гол на 70%

КапиталНО

КапиталНО