Топ обявите за работа на Karieri.bg

Преглед на актуалните предложения за работа в областта на маркетинга, финансите, IT сектора, търговията, човешките ресурси...

Когато се опитате да си представите един добър лидер, пред вас изниква образът на отворен човек, чието присъствие винаги е забележимо. Въпреки че този стереотип за лидера донякъде е верен, все пак съществуват и други типажи хора, които могат да бъдат добри лидери. Интровертите например притежават някои качества, които са съществени при ръководенето на хора.

Отвън може да изглежда, че тези хора не са много активни, но истината е, че всъщност те предпочитат да анализират ситуациите отстрани и да слушат внимателно. Също така имат способността да работят върху грешките си, за да намират успешен път напред. От вас зависи какъв тип лидер ще изберете, за да може той да ви помогне да се развивате успешно в кариерата и дали вие самите ще влезете в тази роля. Ако вече сте решили накъде да се насочите, можете да разгледате обявите на Karieri.bg и да потърсите правилното място:


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал

Снимка на седмицата

Снимка на седмицата

КапиталНО

КапиталНО