Испански топ готвачи ще са сред лекторите на "Ресторант на годината"

Представители на една от нaй-престижните кулинарни академии в света - Basque Culinary Center, идват за пръв път в България, за да споделят знанията си

От ляво надясно, горен ред: Фернандо Паласио, Адриан Леонели, Джорди Морера Сизар; Долен ред: Виктор Мартин, Митко Шопов, Цветан Димитров
От ляво надясно, горен ред: Фернандо Паласио, Адриан Леонели, Джорди Морера Сизар; Долен ред: Виктор Мартин, Митко Шопов, Цветан Димитров
От ляво надясно, горен ред: Фернандо Паласио, Адриан Леонели, Джорди Морера Сизар; Долен ред: Виктор Мартин, Митко Шопов, Цветан Димитров
От ляво надясно, горен ред: Фернандо Паласио, Адриан Леонели, Джорди Морера Сизар; Долен ред: Виктор Мартин, Митко Шопов, Цветан Димитров

Ако сте професионалист от кулинарния бранш или искате да се ориентирате към такава кариера, ако сте страстни любители кулинари или пък ценители гурмани, вече е ясно къде ще бъдете от 10:30 до 14 ч на 31 март: Мястото е Sofia Event Center на мол Paradise, a събитието е лекторската програма на конкурса "Ресторант на годината AcquaPanna & S.Pellegrino", организиран за 18-и пореден път от сп. "Бакхус".

Тази година специално за събитието за пръв път в България ще пристигнат представители на една от най-престижните кулинарни академии в света - Basque Culinary Center, за да споделят знанията си. Те ще се постараят да отговорят на въпроси като защо в Баския регион има най-много ресторанти със звезди "Мишлен" и какво прави Basque Culinary Center една от най-добрите академии в света; как от най-обикновен ориз, можеш да направиш ястие за ресторант със звезда "Мишлен"; защо тенденцията за нискотемпературното готвене е заляла света; кой е истинският хамон.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал

Снимка на деня

Снимка на деня

Снимка на седмицата

Снимка на седмицата

КапиталНО

КапиталНО