КапиталНО

Изказванията от седмицата

   ©  Юлия Лазарова
   ©  Юлия Лазарова

"Гербаджиите в голямата си част са прости хора, които нямат самочувствието да стават по-сложни, но имат самочувствието да се възползват - от поста, който са получили, от сделката, до която са се домогнали... И те казват така: "Моят лидер казва "аз съм прост и вие сте прости", но ние сме могли благодарение на стечение на обстоятелствата и на нашата упоритост, трудолюбие, усърдие да получим това. Поради което те нямат комплекси, те имат самочувствието... при Слави Трифонов има орда комплексари. Това е друга работа - те смятат, че системата им пречи..."

Татяна Дончева в предаването "Лице в лице" по bTV

"Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни."

лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов в профила си във фейсбук

"Страхува ли се толкова много главният прокурор, за да има защита от три места - Бюрото по защита, които бдят денонощно за него, около дома му пази Националната служба за охрана, а освен това от Шесто районно полицейско управление да патрулират денонощно коли около оградата на резиденция Бояна."

служебният министър на МВР Бойко Рашков пред журналисти

"Нанков се държи като дете, на което сме му изяли десерта, защото му прекъснахме пътя на парите от Министерството на регионалното развитие към Агенция пътна инфраструктура и фирмите. (...) Нанков много е ядосан, че вече не стои на пътя на парите."

служебният министър на МРРБ Виолета Комитова пред Нова тв

Още от Капитал

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО