КапиталНО

Изказванията от седмицата

   ©  Юлия Лазарова
   ©  Юлия Лазарова

"Днес рожбите на угоените паяци - Румен Радев и Бойко Борисов - играят етюди на сцената, докато сценаристите зад кулисите се смеят цинично на наивността ни. Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят "угоените паяци" на бившата репресивна машина на комунистическия режим."

кандидатът за президент Лозан Панов в профила си във фейсбук

"Когато стане въпрос за смяната на Гешев, вие винаги се сещате за джендър идеологията."

лидерът на "Изправи се! Ние идваме!" Мая Манолова пред БНТ

"Бях засял малко китки в Балкана за моя консумация, намериха ги полицаите и ги конфискуваха, това беше. Имах проблеми с кръста, за болкоуспокояващи ги ползвах. Знам, че не е законно, но като ме схване кръстът, по две седмици не мога да стана от леглото. Помага ми, затова го засях."

заловеният с марихуана кандидат-депутат Валентин Велев пред bTV

"Ние ставаме жертва на това мнозинство (което не вярва в науката - бел. ред.). Искат да превърнат една неистина в социален консенсус, а истината е във фактите. Истината е, че ваксинациите затварят вратите към болниците и към реанимациите. Научните данни са от много страни по света, в които убедително съвпадат процентите на имунна защита при ваксиниране. Не по-малко от 95% е защитата от критично протичане при заразяване и поне 98% защита от смъртност."

проф. Коста Костов пред БНР

Още от Капитал

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО