КапиталНО

Изказванията от седмицата

"Не се бойте, българи, няма да е все така, и по-зле ще става."

Бившият депутат от "Има такъв народ" и финансов експерт Мика Зайкова пред "Нова телевизия"

"Ние 10 години се обучавахме, наистина научихме много. В залите ни се явяваха най-елитните адвокати в България. От всяко едно дело ние се учихме и затова се научихме. Дори и да ни изхвърлите от системата, организираните престъпни групи с радост ще ни приемат."

Съдия Вилислава Ангелова, цитирана от в. "Сега"

"Борисов управляваше над десетилетие като част от властови картел с множество корпоративно-политически акционери, а не като едноличен властник. Корупцията по високите етажи е пречка за демократичното развитие на България, но също така и препятствие за консолидирането на авторитарна система."

Димитър Бечев в "Свободна Европа"

"Вие живеете в свят на илюзии. В свят, в който може да седите в кабинет, да се усмихвате и да пожелавате щастлив уикенд, но повече от това не можете."

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков, цитиран от Dnevnik.bg

"Семейният ви бюджет, възможността да заредите резервоара си, нищо от това не трябва да зависи от това дали един диктатор обявява война и извършва геноцид на половин свят разстояние."

Американският президент Джо Байдън пред журналисти, цитиран от Mediapool.bg

"Ще се насладим на полуфиналите. Защото знаем, че сме тук, но не за да казват колко сме хубави, не за да казват колко сме симпатични или че сме от малко градче, нито че сме Астерикс или Обеликс, а защото имаме проект."

Треньорът на "Виляреал" Унай Емери пред журналисти

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар

Още от Капитал

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО