КапиталНО

Изказванията от седмицата

"И специално към г-н Борисов - сега си взимаш шейсетте прислужници и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем."

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта в профила си във Фейсбук

"Очевидно зависимостта на България нарочно е била търсена и дадена от самото начало. Няма исторически и културни съображения, "освобождения", "дружби" и други подобни глупости, нито "преговори за два кораба", нито съобразяване с факта, че е "наш човек" министърът на икономиката, а нейната партия и изобщо маса други партии и властници преди това са бранили руските интереси."

Доц. Красен Станчев в профила си във Фейсбук, цитиран от Дневник.бг

"Най-големият проблем на България е, че всички правителства защитаваха с всякакви възможни средства монополната позиция на "Газпром". Няма нито едно правителство, което не е работило в тази посока. Списъкът на тези правителства е дълъг и унизителен"

Изпълнителният директор на "Овъргаз" Сашо Дончев в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТВ1

"Имам братовчед, който не е в България, а във Франция през 1943 г., и умира в концлагера "Собибор". Той споделя съдбата на много други евреи. Тази история не съм я разказвал много до 24 февруари тази година, защото смятах, че всичко това е част от едно отдавнашно минало. Това беше моята много голяма грешка: да повярвам, че войната е част от миналото. Истината е, че войната винаги е била част от бъдещето."

Президентът на Атлантическият клуб в България Соломон Паси на откриването на форума "ЕС среща Балканите"

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО