КапиталНО

Изказванията от седмицата

"Постоянните забрани трябва да са изключително редки и да са свързани с акаунти на ботове, измамници и спамъри... Мисля, че беше грешка да се блокира Доналд Тръмп."

бизнесменът Илон Мъск на конференция, организирана от вестник Financial Times

"Имаше неофициални сведения от службите, че руската държавна корпорация "Газпром" е финансирала през брюкселски фондации протестите срещу проучванията и добива на шистов газ в България."

бившият министър на икономиката и енергетиката и настоящ кмет на столичния район "Средец" Трайчо Трайков в сутрешния блок на "Нова телевизия"

"Антикризисните мерки са свързани с това да се даде пространство и време на бизнеса да се адаптира, но сме прекалено малки, за да върнем света към това, което бе преди години."

финансовият министър Асен Василев в парламента, цитиран от "Дневник.бг"

"2020 г. борбата беше за човешки живот, но впоследствие стана ясно, че отрицателният тест не води винаги до пълно оздравяване. Днес наричаме това понятие постковид и то ще ни придружава в следващите години и засяга всички медицински специалности."

проф. д-р Радка Аргирова, цитирана от Mediapool.bg

Не съм бил притеснен, защото съм избиран пет пъти на конгрес. Притесненията са на онези хора, които създават това напрежение."

председателят на БФС Борислав Михайлов пред журналисти

"Повече време посветихме на руската агресия в Украйна. По този въпрос имаме абсолютно сходство. И двамата се учудихме каква голяма бе разликата между рекламата на руската армия и нейните реални резултати."

чешкият президент Милош Земан, цитиран от "Нова телевизия"

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО