🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Владислав Панев    ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Ако сложим ценови таван по бензиностанциите, най-вероятен изход ще е дефицит и опашки. От месец-два предлагаме отделно облагане на руския петрол, който влиза в "Лукойл", в размер на разликата между цената на руския петрол и този на международните пазари, така че да се изравнят цените между двете и разликата да влиза в държавния бюджет, а не в "Лукойл".

Владислав Панев от ДБ пред БНР

"Единственият еднорог по времето на ГЕРБ е "Капитан Андреево"."

Арман Бабикян, бивш депутат от "Изправи се.БГ. Ние идваме!" пред "Нова телевизия"

"Наистина не знам как въобще работят хора тук. За 20 мин. дробовете, очите и дрехите усещат драстичното замърсяване. А наблизо живеят десетки хиляди хора, които са в постоянен досег с разпрашаванията от тук."

Министърът на околната среда в оставка Борислав Сандов за проверката на ТЕЦ "Брикел"

"Това съм го виждала при Виденов. Младите ги харесват, защото виждат себе си във властта, старите ги приемат като внучета и казват - не пипайте децата."

Татяна Дончева пред bTV за шансовете на "Продължаваме промяната" на нови избори

"Влизането в президентството остави в обществото впечатление за непремереност на действията. Това мога да приема като критика. Но не и да говоря за незаконосъобразност на действията. За разлика от арестите на някои политически лидери след това, при които освен усещане за непремереност имаше и незаконосъобразност, както постанови съдът."

Главният прокурор Иван Гешев в интервю за в. "Филтър"

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал

КапиталНО

КапиталНО