КапиталНО

Изказванията от седмицата

Бюлетин Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Ниският размер на пенсията на жените се компенсира с по-дългия период, в който я получават."

"Ниският размер на пенсията на жените се компенсира с по-дългия период, в който я получават."

служебният социален министър Бисер Петков пред БТВ

"В случая обаче е достатъчно подсещането, че повечето значими лидери на България са смятали Русия за безскрупулна имперска сила, брутална, безогледна и архаична като степна орда. Не Австро-Унгария, не и Великобритания, които са били жестоки по своему, но с някаква идея за далечна цел. Тук идея няма, има всеядност, изобразена добре в символа на руската мечка, която руснаците жизнерадостно обожават."

проф. Стефан Попов в "Свободна Европа"

"Винаги е имало значителен поток от руски средства към района на Балканите. Случилото се след 24 февруари е, че целите на тези средства станаха по-различни. Русия виждаше Балканите като една по-слаба точка, по-слабото звено....Средствата от Русия се използват предимно за повлияване на отделни хора и за създаване на проруска информационна мрежа, която цели да повлияе на общественото мнение в полза на руските военни действия. Това в определени аспекти е успешно - можем да го видим в Сърбия, до голяма степен и в България. "

британският журналист Миша Глени пред БТВ

"Аз помогнах вчера на прокуратурата, като подсказах, че има друго производство, което касае над 48 милиона авансово разплатени за един от лотовете на АМ "Хемус". Ако прокуратурата направи необходимото, обедини всички материали, които ГДБОП е изработил и предал в прокуратурата, мисля, че те са способни, имат капацитета да формулират надлежните обвинения, които да издържат и да доведат до продължаване на мерките."

служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пред БНР

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО

КапиталНО