GLUNOVO i3 CGM осигурява оптимален гликемичен контрол на пациентите

*Зелена зона за диабета

GLUNOVO i3 CGM осигурява оптимален гликемичен контрол на пациентите
GLUNOVO i3 CGM осигурява оптимален гликемичен контрол на пациентите

Най-съвременният подход за добър контрол на диабета и влизане на пациентите в "зелената зона", или time in range (TIR), е чрез непрекъснато наблюдение на глюкозата в реално време с GLUNOVO i3 CGM. Това осигурява цялостна картина за състоянието на пациента чрез постоянен поток от данни за нивата на глюкозата и тенденциите в стойностите. GLUNOVO i3 CGM помага на хората с диабет, семействата и лекарите им да вземат по-информирани решения за добрия контрол на заболяването.

*Вариант 1: Зелена зона, или time in range, е периодът, в който пациентът поддържа оптимален гликемичен контрол

Как работи GLUNOVO i3 CGM?

GLUNOVO i3 CGM се състои от 3 основни части: сензор, предавател и приложение за широк кръг смартфони. Сензорът, прикачен към дъното на апликатора, следи нивата на глюкоза в реално време и подава данни денонощно на всеки 3 минути. Жизненият цикъл на сензора е 14 дни, след което се поставя нов. Сензорът е с малки размери, което го прави дискретен и удобен за носене. Поставянето му е лесно и бързо, без болка, а носенето му не пречи при ежедневните дейности. Не е необходимо да се сваля, когато човек взема душ или плува.

Трансмитерът (предавател) изпраща информация за нивото на глюкозата към приложението Glunovo. Трансмитерът може да се използва 3 години.

Приложението е съвместимо с широк кръг от смарт телефони - не е ограничено до конкретна марка или нов модел, работи и с по-стари версии. Налично е безплатно в магазините за приложения за Android или Apple. Изключително интуитивно е за пациентите, показва нивото на глюкоза в реално време и подава сигнали на пациентите при отклонения (високи или ниски стойности), за да могат да предприемат бързи и навременни действия. Информацията в приложението е обобщена в добре организирани и лесни за разчитане диаграми с различни инструменти за анализ.

  • Малък, дискретен и удобен за носене сензор
  • Приложение, съвместимо с широк кръг от смартфони
  • Апликатор с 1 щракване
  • Поставяне без болка и убождания
  • Без пречки пред ежедневните дейности
  • Данни на всеки 3 минути
  • 14 дни живот на сензора
  • 3 години живот на предавателя
  • Калибриране за прецизност и безопасност

Период на добър гликемичен контрол сGLUNOVO i3 CGM

GLUNOVO i3 CGM подава информация за кръвната захар на всеки 3 минути, което означава 480 пъти в денонощието. По този начин сензорът предоставя не "еднoкратна снимка", а цялостна визия за контрола над стойностите. Измерването със сензора не е обременяващо или болезнено, тъй като не изисква множество всекидневни убождания на пръста за измерване на кръвната захар.

За кого е подходящ GLUNOVO i3 CGM? GLUNOVO i3 CGM е подходящ за употреба при диабет тип 1 и тип 2, за пациенти с новодиагностициран диабет, при деца след консултация от специалист и при бременни с гестационен диабет. GLUNOVO i3 CGM осигурява спокойствието да следите нивата на кръвната захар чрез дистанционен мониторинг на вашето дете или близък, живеещ в отдалечено място, само с помощта на данните в смартфона. Приложението известява винаги щом нивата се понижат или повишат спрямо индивидуалните стойности. Точност, достъпност и удобство при употребата

Сензорът се поставя върху кожата на препоръчителната за това локация за период от 14 дни. Поставянето му става само с едно щракване с помощта на лесен за използване апликатор. Сензорът мониторира редовно нивата на кръвната захар, като подава показанията към трансмитера и вашия смартфон, и пациентът е наясно дали е в "зелената зона" - в рамките на целевия си гликемичен диапазон.

Стартовият комплект Glunovo Starter Pack дава възможност за 28 дни непрекъснато следене на кръвната захар, като включва 2 броя сензори и 1 трансмитер.

Калибриране за прецизност и безопасност

Пациентите с диабет трябва редовно да проследяват кръвната си захар, тъй като много фактори могат да повлияят на нивата й - приемът на храна и лекарства, физическата активност и др. Предоставяните от GLUNOVO i3 CGM данни са изключително полезни и прецизни, защото се отчитат стойностите след всяко хранене, както и през нощта, когато моментното измерване с глюкомер е затруднено. Това са и периодите, в които нивата на глюкозата могат да варират (да спадат или да се повишават). Препоръчва се пациентите да извършват калибриране всяка сутрин преди закуска, а второто калибриране за деня трябва да е поне 2 часа след хранене или преди лягане, когато нивата на глюкозата са сравнително стабилни.

Калибрирането осигурява допълнително спокойствие за точността на измерванията и безопасността и ефективността на системата. Внимателното наблюдение на нивата на кръвната захар е от ключова важност както за добрия контрол на диабета, така и за идентифицирането на опасни за пациента състояния като хипо- или хипергликемия.

! КАРЕ !

Лесен за използване Интуитивно приложение, съвместимо с широк кръг смартфони
Калибриране за точност, безопасност и ефективност Облачен портал за проследяване на данните от пациента

Различни инструменти за анализ

САМО за онлайн изданията

За повече информация, връзка с представител и поръчки:

https://cgm.bg/

https://www.facebook.com/GlunovoBulgaria

За поръчки:

https://epharm.bg/medicinska-tehnika/gljukomeri-i-test-lenti/senzori.html

Още от Капитал