🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Предизвикателства пред съвременната фармация в България

Не става въпрос за пари, а за организация, отношение и ясно разпределение на функциите и отговорностите

   ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Профил: Магистър-фармацевт Димитър Маринов е доктор по социална медицина и здравен мениджмънт, специалност "Организация и икономика на дистрибуторската и аптечна практика", има и специалност по болнична фармация. Главен секретар на Българския фармацевтичен съюз (БФС), представител на БФС в работни групи по аптечна карта, договаряне на условия и ред за работа на аптеките с НЗОК, разработване на Национална здравна информационна система.

Предизвикателствата пред съвременната фармация в България са много и от различен характер. Не е просто въпрос на пари, както обикновено се акцентира, а на организация и отношение към определени сфери и дейности и ясно разделение на функциите и отговорностите.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

Все още няма коментари
Нов коментар