Каква беше изминалата година във фармацевтичния сектор?

Мендижърите на най-големите лекарствени компании, представени на българския пазар, разказват за пазара пред "Капитал Здраве"

Бюлетин: Ритейл Ритейл

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща

"Капитал Здраве" отправи въпроси към генералните мениджъри на компаниите за това каква е била изминалата година за компанията в България, регистрирали ли са нови продукти и има ли отпаднали от пазара и по какви причини техни лекарства, провеждат ли клинични проучвания в България, колко на брой и в кои области и какви са инвестициите в тях, отразява ли се по някакъв начин политическата криза върху работата на компанията, има ли случаи на недостиг на техни продукти през миналата година, какви са причините и по какъв начин биха могли да се разрешат тези случаи, както и какви са възможните промени в регулаторната рамка и механизмите за работа, които да подпомогнат компанията да продължи да поддържа и разширява портфолиото си на българския пазар.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

Все още няма коментари
Нов коментар