Отворена е регистрацията за курсовете Business Essentials 2018
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Отворена е регистрацията за курсовете Business Essentials 2018

Отворена е регистрацията за курсовете Business Essentials 2018

7383 прочитания

До края на лятото има отстъпка за ранно записване в програмата на Капитал Business School, MDV Professional Education

Сезонът на отпуските е удобен момент покрай почивката да се посвети време за пренареждане на приоритети за професионално и личностно развитие и планиране на решения в тази посока. Идея за всички, които търсят практично и качествено бизнес обучение, съобразено с контекста на фирмите в България е програмата Business Essentials.

Business Essentials - ускорени курсове за мениджъри и предприемачи, организирани от Капитал Business School, MDV Professinal Education, вече обяви своя график за 2018 година. Регистрацията за курсовете е отворена и всички записали се до края на лятото получават отстъпка.

Какво ново в Business Essentials?

Курсовете от Business Essentials покриват ключoви сфери от областта на бизнеса и мениджмънта. Програмата е структурирана в нива (BE1 - Know Your Business; BE2 - Manage Your Business, BE3 - Grow Your Business - виж по-долу описанията). Всяко ниво включва отделни модули, посветени на теми: финансов мениджмънт, финансов анализ и оперативен риск, маркетинг и стратегия, управление на хора, правна рамка. Новото през 2018 година е добавянето на 4-то ниво - Advanced Masterclass, което е посветено на Бизнес стратегия и включва теоретична рамка, разглеждане и решаване на бизнес казуси и симулационна игра. Съдържанието на всички останали курсове е обновено и развито, включително и с обратната връзка от участниците в предходните две издания, за да е съобразено с текущите ключови теми и проблеми на фирмите в България.

Всеки от модулите в програмата се преподава в рамките на два учебни дни, със занятия от 09:00 до 17:00. Курсовете стартират на 12 януари 2018 и ще се провеждат в няколко поредни двойки дни (основно петък и събота), разпределени в седмиците до средата на април. Регистрацията е гъвкава и дава възможност за избор по теми и по нива.

Обученията са с практическа насоченост, подходящи са за мениджъри и предприемачи, както и за специалисти, които тепърва поемат управленска роля и трябва бързо да разширят своите знания и умения. Преподавателите в програмата са акредитирани преподаватели към АССА, CIMA, CfQ (ICAEW) и други професионални институти с международен опит в своята област и изграден подход на професионални обучители, като част от преподавателския екип на международната компания, базирана в Лондон и лидер в професионалните обучения, BPP Professional Education.

ПРОГРАМА 2018

Business Essentials (BE1) - KNOW Your Business

януари - февруари 2018 Модули: Финансов мениджмънт I Фиансов анализ I Правна рамка I Стратегически маркетинг

Съдържанието на всяка от темите в нивото е организирано около правилното разбиране за функционирането на един бизнес и идентифициране на основните правила за неговото успешно управление. Пълната програма вижте на capital.bg/be1

Business Essentials (B2) - MANAGE Your Business

февруари 2018 Модули: Финансов мениджмънт I Финансов анализ - Управление на оперативен риск I Правна рамка I Стратегически маркетинг

>Модулите предоставят инструменти за ефективен мениджмънт - разглеждат се казуси от всекидневните бизнес операции. Дефинират се модели на поведение спрямо възможните хипотези за пазарно и базирано на други ключови фактори изменение на бизнес средата, с помощта, на които се съставят и се вземат адекватни решения. Пълната програма вижте на: capital.bg/be2

Business Essentials (BE3) - GROW Your Business

март 2018 Модули: Финансов мениджмънт I Правна рамка I Управление на хора

Темите в съответните модули адресират логиката на развитието на бизнеса - от възможностите за органичен растеж, през пазарните фактори за съставяне на оценка и стратегия за ръст, до експанзията чрез M&A транзакции в контекста на местните специфики и глобалните тенденции. Акцентира се и върху умелото управление на човешки ресурси, утвърждаване на благоприятна организационна култура и полагане на основа за устойчиво развитие. На фокус са и процесите и факторите, водещи до решения за преструктуриране, реинтеграция, и накрая кога е разумно да се оттеглим от инвестицията. Пълната програма вижте на: capital.bg/be3

НОВО: Advanced Masterclass - Strategic Framework

март - април 2018 Модули: Бизнес стратегия I Бизнес казуси I Бизнес симулация
В рамките на модулите за напреднали се преподават основна рамка и инструменти за съставяне на бизнес стратегия, разглеждат се конкретни бизнес казуси с анализ на добри практики и възможности за прилагането им в България.

Специален модул е посветен на решение на бизнес казуси и сценарии, развити и запазена марка на BPP като ексклузивен автор на подготвителните материали за ICAEW и CfQ (професионални квалификации, посветени на подготовка на мениджъри на високи позиции със задълбочени и практически познания по финанси, маркетинг, HR, корпоративно право). Курсът завършва с бизнес симулация, която позволява на участниците да се поставят в реална среда да вземат решения без риск, като тестват наученото и виждат ефекта от индивидуалната и екипна работа. Пълната програма е тук:

Програмата е отворена както за индивидуални участници, така и за корпоративни записвания на групи. Форматът позволява регистрация както в цели нива - BE1, BE2, BE3, Advanced Masterclass, така и на отделни теми по модули. В случай че участниците предпочитат бързо да напреднат само в една от преподаваните теми, имат възможност да се регистрират само за нея последователно във всички нива.

Цени и записвания

Пакетната цена за BE1 и BE2 нивa е 2500 лева (без ДДС) Ниво BE3 и Advanced Framework са по 2000 лева (без ДДС)

Отделен модул е на цена 800 лева (без ДДС)

Отстъпка от -30% е предвидена за група (над 3-ма души).

В добавка при ранно записване до 1 октомври се прилага и отстъпка в размер на -10%. capital.bg/be1

Повече информация може да получите както на сайтовете за регистрация, така и на:

[email protected]

+359 887 492 126 - Христина Христова

До края на лятото има отстъпка за ранно записване в програмата на Капитал Business School, MDV Professional Education

Сезонът на отпуските е удобен момент покрай почивката да се посвети време за пренареждане на приоритети за професионално и личностно развитие и планиране на решения в тази посока. Идея за всички, които търсят практично и качествено бизнес обучение, съобразено с контекста на фирмите в България е програмата Business Essentials.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове

0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK