Paysafe осигурява платен стаж за двама от кандидатите в новото издание на School of Finance and Accounting for Young Professionals

Новият лидер в софтуерната класация "Капитал топ 100" за 2016, Paysafe, ще осигури платен шестмесечен стаж за двама кандидати, преминали практическото обучение в модулите на School of Finance and Accounting for Young Professionals.

Емил Минев, Senior Learning and Development Consultant, Programme Manager в Paysafe
Емил Минев, Senior Learning and Development Consultant, Programme Manager в Paysafe
Емил Минев, Senior Learning and Development Consultant, Programme Manager в Paysafe    ©  Paysafe
Емил Минев, Senior Learning and Development Consultant, Programme Manager в Paysafe    ©  Paysafe

Двама участника в новото издание на Училището по финанси и счетоводство на MDV и Капитал ще имат шанса да започнат платен стаж в топ компанията за електронни разплащания. "Пейсейф България", която отбеляза рекорден ръст на приходите за 2016, продължава да подкрепя School of Finance and Accounting for Young Professionals с още по-сериозен ангажимент. Освен пълната стипендия за един участник, която вече се превръща в традиция, тази година още двама души ще започнат работа с осигурено заплащане благодарение на Paysafe. Ако се представят на ниво и оправдаят очакванията на преподавателите и мениджърите си, след края на шестте месеца стаж, те ще получат оферта за постоянен договор.

Емил Минев, Senior Learning and Development Consultant, Programme Manager в Paysafe сподели: "През миналата година отбелязахме органичен растеж на бизнеса ни и съответно наехме още персонал в София, който да го поддържа. През 2017 продължаваме да търсим нови хора с желание да усъвършенстват уменията си и съответно инвестираме в качествената им подготовка за ефективна работа. Още със старта на School of Finance and Accounting for Young Professionals разпознахме практическата стойност на програмата и осигурихме една пълна стипендия, за да подкрепим развитието на младите професионалисти в България. Включихме във всички обучения и наш служител - Financial Accountant, като част от стратегията ни за развитие на таланти."


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове