Световни експерти ще обсъдят икономическите перспективи в Централна и Източна Европа по покана на Българска CFA Асоциация

Годишната регионална инвестиционна конференция за региона ще се проведе на 10 ноември в София

Българска CFA Асоциация
Българска CFA Асоциация
Българска CFA Асоциация    ©  Българска CFA Асоциация
Българска CFA Асоциация    ©  Българска CFA Асоциация

Водещи експерти ще се съберат в София, за да споделят вижданията си за икономическите перспективи в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Шестата регионална инвестиционна конференция за ЦИЕ ще се проведе на 10 ноември 2017г. в хотел "Хилтън" в София, под домакинството на Българска CFA Асоциация. Еднодневният форум ще представи инвестиционния климат и възможностите в региона в рамките на пет панела. В тях са застъпени темите за растежа на национално и регионално равнище, интеграцията и взаимодействието между държавите, дяловото инвестиране, сливанията и придобиванията, както и развитието на финансовите технологии.

"Целим конференцията да бъде ползотворна платформа за създаване на професионални контакти, утвърждаване на усилията ни за регионално сътрудничество, оформяне на нови инвестиционни идеи и стартиране на нови проекти", коментира Калин Методиев, CFA, Председател на Управителния съвет на Българска CFA Асоциация.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове

Още от Капитал